Gulden

De Gulden kopen doe je op LiteBit of AnyCoin Direct

Huidige koers van de Gulden:

Gulden is een vorm van elektronisch geld, vergelijkbaar met Bitcoin. Gulden maakt gebruik van dezelfde Blockchain technologie Met Gulden (NLG) verstuur je geld naar elkaar, maak je het over naar iedere IBAN rekening, reken je af bij Gulden acceptanten en haal je meer rendement in huis.

Guldens bewaar je in de Gulden app op je mobiele telefoon zodat je ze altijd bij je hebt. Je kunt afrekenen bij Gulden acceptanten, maar ook gemakkelijk geld overmaken naar IBAN rekeningen. Zo staat je geld altijd waar je het hebben wil.

Bij iedere nieuwe gebruiker stijgt de waarde van Gulden.Voor betalingen of als investering, jij bepaalt hoe je Gulden gebruikt. Guldens kopen of verkopen  doe je op LiteBit of AnyCoin Direct

Je gulden-wallet kan je downloaden via Gulden.com

Bekijk hier het verloop van de koers van de Gulden gedurende de afgelopen maand:

Koers Gulden

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: